Alhamdulillah...Alhamdulillah..Alhamdulillah...
Sujud syukur kepada Mu ya Rabb... Diri ini masih lagi dapat menikmati segala2 yang ada di muka bumi Mu... 18 Ramadhan bertandang dan akan mula pergi.. Namun menjengah pula 19 Ramadhan pada ke esokkan hari.. 

Ya Rahman..sungguh cepat masa berlalu..


Sahabat2 sihat? camna dengan iman hari ni?ok kah? Semoga iman kita sentiasa kental nan kebal hari ke hari..insyaAllah..

Seperti sahabat sahabiah baca tajuk entri ana kat atas singgah sana tu adalah bertujuan untuk menambahkan follower kat blog..... 
dapat tau segmen ni bila ana ke blog sahabat and then terjumpa blog ni.. (sila clik tau ^^)

Ni lah 1st time ana try masuk segmen sebegini... Sebelum2 ni pon dah banyak kali jumpa.. Tapi hati ni payah untuk bergerak mencuba segmen sebegini.. Apabila tanya kekanda ana, dia bagi cadangan agar mencuba dahulu.. Hasilnya kita tengok kemudian nanti.. 


InsyaAllah...
Nama di beri oleh ayahanda & bonda tercinta ialah NurHidayah Bt Ali yang bermaksud Cahaya Petunjuk atau lebih dikenali sebagai Setanggi Syurga kat blog ni.. Sahabat2 sekalian tau kan, nama seseorang tu amat penting sekali terutama maksud namanya. Nama kita lah yang akan dipanggil apabila berhadapan dengan Allah di padang mahsyar kelak..

Alhamdulillah... Allah memberi diri ini menyukai sesuatu yang agak unik sebagai hobi namun ramai juga yg mempunyai hobi sama dengan ana ni iaitu photographer. Sangat banyak koleksi gambar yang di snapkan. Kamera sentiasa ada bersama tak kira hendak kemana sekali pon terutamanya pabila ke tempat2 yang memberikan diri ini tenang menikmati keindahan ciptaan yang Maha Agung..

Sahabat-sahabiah sekalian boleh ke blog yang ana gemar kunjungi terataknya & memberi motivasi kepada diri kita...DISINIDISINIDISINI dan juga SINI... oops.. lupa pula kat adik comel DISINI..


Jangan lupa tinggalkan link anda diruangan komen ya..senang ana nak follow balik..syukran..!

...nota jari manis...

Semoga segmen yang ana sertai ini sedikit sebanyak memberi kesan yang positif dalam medan dakwah di alam maya. InsyaAllah, itu lah juga tujuan nya.. Sesungguhnya gunalah kemudahan yang Allah berikan ilham kepada hamba2 Nya ini ke arah yang diredhai.. InsyaAllah sahabat2.. Semoga REDHA Allah sentiasa bersama2 kita..

JOM HABISKAN JUZUK KE 18 MALAM NI..!

by~setanggi syurga~

11 Mujahid & Mujahidah Tinggalkan Pesan:

Nurhazwanie Azhar said...

http://cahayapemberiaku.blogspot.com/

encik kerani said...

Bagaimanakan sistem ini berfungsi? Jika saya ingin sertai, apa yang patut saya lakukan? Terima Kasih.

~sEtAnGGi SyurGA~ aka NurHidayah Ali said...

sila ke link ini..

http://neracaparadigma.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

ana sertai coz utk ukhwah & dakwah..insyaAllah..

Ain SSB said...

Salam Hidayah, terima kasih ye sudi singgah & follow blog Ain! Salam perkenalan! :)

IkiN said...

Salam Ramadhan Nor.. Tiba2 tergerak hati nak melawat Blog Nor..
Semoga berjaya berdakwah ya sahabat..Moga Allah SWT merahmatimu..Amin.

Ariena Hisham said...

Salam. Datang dari Switzerland follow perkembangan blog awak :) Jom follow blog saya pulak & like facebook page saya skali. Hihi :D

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

Nur Hanis said...

saya datang dari Jepun & follow awak sekali..

follow me back ya.. :)

selamat hari raya :D

::budak:: said...

singgah dan follow sini dr segmen yang sama :)
sorry lambat sbb jauh naik lori dr brazil :)
slmt berkenalan :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Nur Saina (AntooUngu) said...

slm raye, follow sini dr segmen AA, group korea. Jemput dtg blog plak ye =)

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

nabila azmi said...

hi2..follow sini=)...sy dri team dubai=)..slm kenal okie=)

Mya said...

fly from mexico! jum follow2. btw, nice belog =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...