Salam Mahabbah & Salam Ukhwah serta Salam Tautan Hati kepada para mujahid dan mujahidah yang singgah ke teratak maya ini... Syukran yang sudi meninggalkan komentar disini..


Meramaikan sahabat..
Menghubungkan ukhwah..
Mengeratkan silaturahim..

Walaupun hanya di alam maya, ukhwah tetap terjalin di kertas bisu ini.. Moga Allah redha, insyaAllah..

Oke! Clik banner kat atas tu dulu ya....
InsyaAllah bermanfaat jika kalian pandai mainkan psykologi manusia..
Nak join segmen sebegini bergantung atas niat masing-masing.. kenapa join? sebab apa? or suka-suka?
Terpulang pada hati kalian.. Tepuk dada tanya iman..

..nota si mujahidah..

man ana?
'Ish 'Azizan, Aw Mut Syahidan.! Hidup Mulia, Mati Syahid.!

by

20 Mujahid & Mujahidah Tinggalkan Pesan:

Pecinta pink^^ said...

salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

aisyah humaira' said...

sorry lambat blogwalking :)
assignment perlukan belaian lebih..hik3..

terima kasih sudi join segmen niera dan sila2 lah terjah peserta lain di >> http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

mungkin blog anda jadi pilihan?siapa tahu?

jia creatifelt said...

Salam kenal=) dari segmen yg sama
Segmen : Follower Pilihan Niera

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali said...

syukran semua...^_^ jom cari & gali ilmu lagi.. ^_^

Atirah ★ said...

Datang dari segmen yang sama .
Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

ZiErWa zAiNaL said...

zz dtg dr segmen yg sama.. =)

http://zierwazainal.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Yaya said...

dari segmen yang sama

jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah BW sini dari segmen yang sama... jom dtg blog sy n follow kalau belum. i done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Farie Faraway said...

Hye , Farie dari segmen yang sama .
Farie singgah dekat sini , datang ke blog Farie jugak yea , terima kasih . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

kekapas berceloteh said...

done folow! 616

kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-aisyah-humaira.html

cik yuyu said...

Salam.. yuyu dari segmen yang same..
done follow u.. follow me back k..

http://sayeshukepink.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

putri=) said...

Sggh dr segmen yg sme.. (:
http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

♥Mr.Petak♥ said...

Assalamualaikkum.. petak datang dari segmen yg sama.. Terima kasih follow.. :)
http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

!em@ GurLz said...

hye...
dr segmen yg sme ^^
done follow
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Salam,Aini dtg singgah dr segmen yg sama..Done FOLLOW #687
http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Norashiqin Kamaruzaman said...

salam ukhuwah.. =) hehehe, dari segmen yg same gak..dtg balas kunjungn nye =)

zatie said...

singgah sini jgk...follow awak..:)

Aziha Ismail said...

kunjungan bala...done follow u..
BTW nice blog..

Aziha Ismail said...

kunjungan bala...done follow u..
BTW nice blog..

Ikhwan Suhaimi said...

Jutaan Terima kasih, Sbb Follow saya. I'm done Follow U

http://bacerjer.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html?showComment=1340374915237#c5399129862723069261

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...