Assalamualaikum wbt...
Alhamdulillah...Alhamdulillah...Alhamdulillah..
Sujud syukur kerna rahmat Mu ya Robb...
Selawat dan salam kepada kekasih Allah, Nabi Muhammad Saw serta keluarga dan para sahabat baginda....

InsyaAllah....
Alhamdulillah...
Ana dapat bertinta lagi...
Syukran ya Allah coz memberikan ana idea yang mencurah2...
^_^

Waktu petang yang redup, elok untuk kita beriadah bersama sahabat2 di bumi sintok ini..petang yang damai..
Alhamdulillah..

Tapi petang ini ana hanya beriadah ngan laptop ja...^__^..



Disini ana nak memperkenalkan sahabat2 alam maya ana kepada sahabat2 kat blog...
 Sila lihat dibawah & jangan lupa clik sekali link tu ya..^__^

...ni sahabat ana yg dekat...satu tempat dengan ana...





...Antara  blog yang ana sentiasa ziarah & buat rujukan...
~motivasi~




...ni plak blog yang baru ana ziarah...


..nota jari ku..

jom ziarah blog sahabat2 maya ana diatas...^__^
semoga dapat pungut banyak ilmu...
wassalam...

by~shha aina

10 Mujahid & Mujahidah Tinggalkan Pesan:

Muslimah Optimis said...

ada juga blog yang selalu ana singgah yang ukhti senaraikan.. memang best blog mereka.. banyak pengisian di blog mereka...

jom singgah blog ana

DIA DAN SEBUAH BASIKAL TUA..

~sEtAnGGi SyurGA~ aka NurHidayah Ali said...

salam...yaka?? ^^...yg selalu ana singgah blog brohamzah & wife dia....sungguh...banyak manfaatnya...
insyaAllah ukhti...

Muslimah Optimis said...

Blog Brohamzah selalu singgah juga.. tapi ana tak tahu mana satu blog zaujah ali..huhu

~sEtAnGGi SyurGA~ aka NurHidayah Ali said...

ustazah maryam..^^..ada link yg ana bg...

iqbalsyarie said...

tadi saya buka statistic, dan saya tengok banyak datang dari blog ini. Jazakillah :) Terima kasih kerana sudi memperkenalkan blog saya yang masih banyak lemah dan kurangnya

~ mQ ~ said...

subhanallah,

setuju2..
blog2 ini wajar dihebahkan,
mudah2an kebaikan2 yg ada sampi pd semua,
tmbh2 blog motivasi.. (",)

~sEtAnGGi SyurGA~ aka NurHidayah Ali said...

iqbalsyarie~tgk statistic?cmne nk tgk ya?maaf kan ana..ana baru beberapa bln buat blog ni...
syukran....berilah teguran if ada silap salah..^^

~MQ~syukran...smg Allah meredhai segalanya..^^

bidadari besi said...

Subhanallah...

coretan diri ini masih tidak seberapa sahabatku...moga kita sama2 terus istiqomah, insyaAllah...[^_^]

~sEtAnGGi SyurGA~ aka NurHidayah Ali said...

bidadari besi~ syukran atas kunjangan ya ukhti..insyaAllah...doakan ana ya...^^

aisyah humaira' said...

terima kasih kerana post ini :)
niera tak sehebat blog2 lain..sama2 berkongsi perkongsian yang ringkas :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...