Klik banner & join.

Setanggi Syurga blogger dari TERENGGANU.

TERENGGANU ada UAI  (Ustaz Azhar Idrus) & TGAH (Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang)

Salam Taaruf..!

Tag






26 Mujahid & Mujahidah Tinggalkan Pesan:

farHaNa razaLi said...

ade zizan jugok.. =)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

salam.. saya pun dari terengganu jugak.. ^_^.

Puteri Insyirah said...

follow sini!follow balik yer :)

Musyirah :) said...

assalamualaikum !
saya terbang dr Selangor..
*teringin nak pergi Terengganu*

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

SD said...

Assalamualaikum.. dari segmen yang same.. negeri yang same. dtg mengfollowkan diri ke blog ni.. jemput ke blog sy :D

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-by-apit.html

miss zerocinta said...

hahahaha . teganu ade zizan

saya dh follow sini

saye org teganu gopp

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. ini perkenalan rasmi ya.. yang sebelum ni singgah sebentar sahaja
http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Nurul Nasuha said...

dah follow sini..
dari segmen sama..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

rodiyatul akmar said...

singgah sini , from the same segmen :D

salam perkenalan :)

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

siti fatima Arifin said...

best... Terengganu ada UIA. Unik..

nak tahu apa yang menarik tentang Terengganu.. meh singgah disini

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

ganu pun ada zizang... ada raja... ada MB.. ada mcm2.... kan? hehe... btw, deno folo sini! sy org tganu gop!^^


http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

*salam kenalan buat blogger t'ganu.. :)

Nasuha said...

Salam sejahtera. sy dtg dr segmen yang sm. salam perkenalan :)

cikguHidayah said...

assalam..singgah di blog org ganu..sy pun org ganu..salam ukhuwah..jom singgah blog org setiu... :)

http://www.cikgucomel74.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke Ganu , Harap Ganu sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

ALS said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah (Siti Hawa Binet Achen),

Jom follow saya jugak kalau belum,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Nadhirah Noor Khan said...

I'm a blogger from Kel. :)

Follower ke 932. Mind visit and follow me back? :D

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

Seneorita Baharin said...

Salam..dr segmen yg sama..kte dr penang.. ;) btw singgah n follow u dear.

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

QasehnyaRania said...

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

salam kenal dari ciksu:D
singgah dari segmen yang sama..
dari kedah

i follow ;D

yeen miscelivious said...

hai.. yeen dtg dari segmen yang sama
jom terjah ke nogori plk :)
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Noor Najwa said...

assalam..dtg dri nger yg sama...senyum sokmo..follow sini

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...