Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah...
Semoga "IMAN" sahabat-sahabat masih teguh malah terus teguh & manto0o0o0ppp..! insyaAllah...Amin Ya Rabb..

Besok insyaAllah p shopping barang keperluan sikit untuk persiapan ke Utara tanah air... Cam student baru nak daftar ja.. Bukan apa rasa cam tak sabaq-sabaq nak p sana...Rindu pada kawan2 seperjuangan NINGASMA'SI CANTIK MANIS dan kawan2 yang lain jugak..! Masuk semester ni adalah semester terakhir bagi kami..insyaAllah.. Doakan segalanya dipermudahkan..

semestinya sidia menanti kepulangan semua..~he
si dia ni pula memang semua sanggup menunggu kan? he~

InsyaAllah...Jumaat ni jam 9 malam bas akan berangkat ke utara...


..::nota-nota-nota-nota::..

ummi & abi serta abi aina, miss u nanti Y_Y..


by

4 Mujahid & Mujahidah Tinggalkan Pesan:

ijoks2009 said...

Salam,thanks follow blog saya,saya juga sudah follow blog ni.
Selamat berjuang meniuntut ilmu,tanpa ilmu perjuangan takkan berjaya.

Orang kata ilmu tangga kejayaan,saya kata kalau asyik lepak kat tangga,macammana nak dapat ilmu :)

Cikli said...

semoga selamat dalam perjuangan menuntut ilmu

~sEtAnGGi SyurGA~ aka NurHidayah Ali said...

ijoks2009 ->wslam..syukran...

Cikli-> insyaAllah..

auraputih said...

hati hati ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...