ASSALAMUALAIKUM SAHABAT-SAHABIAH YANG DIRAHMATI ALLAH SEKALIAN...

ANA MOHON SAHABAT-SAHABAT BLOGGER ANA...

SAPA-SAPA YANG TAU CARA NAK REMOVEKAN FOLLOWER KAT BLOG??

DAH BERPINAR MATA ANA NI DUK PUSING-PUSING CARI LAGU MANA NAK REMOVEKAN BLOG NI...

SAKIT MATA ANA TENGOK BLOG TU...

HATI PON SAKIT...

JIWA PON SAKIT...

ROSAK ANAK-ANAK ISLAM...

MALU ANA RASA...

HARAP ADA DI ANTARA SAHABAT-SAHABAT BLOGGER DAPAT BANTU ANA...

JAZAKALLAH..

P/S: blog maksiat..."porno"

6 Mujahid & Mujahidah Tinggalkan Pesan:

tokwan muda said...

Assalamu'alaikum,cuba pergi dekat dashboard kemudian klik je dekat follower kat dashboard tu kemudian akan keluar senarai followers. dan klik nama yang dikenalpasti,kemudian akan keluar profile google suspek kemudian klik block user...itu je kot cara yang ana tahu cara lain tidak tahu...wassalam

Ibnbakr said...

Salam..
cuba tekan profile follower tersebut pada ruangan follower di dashboard..klu x silap nanti akan keluar perkataan block this user,so tekan block this user..rasanya itu kot caranya nak remove follower.. Entahla,saya belum pernah try lagi..

Siti Khadijah Mn said...

assalamualaikum.

awak nak remove follower punya widget atau pun unfollow blog yang dah difollow?

1) kalau nak remove widget, pergi dekat design > remove widget macam biasa.

2) kalau nak unfollow blog yang dah difollow, pergi dekat dashboard > manage (button kat bawah) > then unfollow jela blog2 yang rasa tak sesuai tu.

Semoga membantu. ^__^

nfjunsu said...
This comment has been removed by the author.
~sEtAnGGi SyurGA~ aka NurHidayah Ali said...

tak dapat buat la...dah xtau nak buat cmna...T__T

~sEtAnGGi SyurGA~ aka NurHidayah Ali said...

syukran sahabat2...ana dah bjaya remove blog tu...
syukran...smg dirahmati Allah selalu..
insyaAllah..^___^

p/s:dah xcacat bila tgk follower kat blog ana...^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...