Assalamualaikum sahabat sahabiah sekalian...
Semoga sahabat2 sentiasa berada dalam lindunganNya...
InsyaAllah...=>

Sudah agak lama ana mendiamkan diri...
lebih kurang seminggu ana xupdate blog ana ni...
agaknya dah bersarang sana sini...


Alhamdulillah..malam ni ana berkesempatan untuk bertinta lagi...


Ana baru ja habis MID TERM EXAM semalam...
Paper last...INVENTORY...


Agak penat sebenarnya otak ini...nak pikir sal exam...sal assggment..tambah2 lagi diri ini kurang sihat...
Tapi bila fikir kembali..mengapa ana berada dalam situasi sebegini....muhasabah diri sekejap..=>


Segala apa yg berlaku ada hikmahnya....^__^
Seperti tajuk entri ana yg lepas...
UJIAN ITU ADALAH EXAM...





time ni ngah rehat2..penat tekan calculator, tulis menda ni..
sebagai peringat kpd sahabat2 & diri ini jua..



time ni ade lak book store kat library..
3 set kertas kajang RM5 & free gift buku note merah tu...
murah kan??



UJIAN TU DATANG DARI ALLAH "kata ummi ana"
TIDAK DIKATAKAN BERIMAN SESEORANG ITU JIKA TIDAK DIUJI..
MAKA BERUNTUNGLAH HAMBA2 NYA YANG DIPILIH UNTUK DIUJI...


:...nota kaki aina syg...:
Semalam call ummi...dengaq ja suara ummi rasa hilang masalah...^_^
syukran ummi...


by~mshss il aina~


3 Mujahid & Mujahidah Tinggalkan Pesan:

mariah said...

:)... teringat zaman belajar dulu.. Alhamdulillah.. memang, ujian atau kata kita 'masalah' itu, datang dari Allah, kalau kita tak sedar tu, maka kita akan selalu mengeluh.. sedangkan mengeluh itu tidak baik sama sekali.. salam ukhuwah dari ana..

Anonymous said...

from il aina~

zikir sebelom fikir...
fikir-fikirkan sambil berikir...

jadlah pelajar muslimah ISLAM yg cemerlang ya sayang.....^_^

~sEtAnGGi SyurGA~ aka NurHidayah Ali said...

mariah~ syukran komen...yup...mngeluh mmg xbgus sama skali...la ni rasa xsabaq nk habiskan blajaq..akak ana habaq, nnt dah keja pasti akan rindu zaman belajaq...

aina~ya syg...zikir sebelom fikir...cantik ayat....^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...